onsdag 6 juni 2012

Godmorgon!
Oj vilken härlig dag det blev igår!
Sveasbesöket var lite trevligt som vanligt(=  Så kul nu när barnen börjar se varandra, Dom sitter och ler och pratar till varandra :) Och våra munnar är inte direkt tysta heller, babbelbabbel! Precis som det ska vara :)

Åkte upp till My och gosade lite med kattungarna, kanske inte skrivit det men Molly (mam&paps) katt fick kattungar i förrgår. Tre stycket supersöta!
Vi åkte hem hit efter en stund så jag kunde få göra mig iordning inför kvällen! Klockan 5 åkte vi till torparna och firade kuselinen Charlie! Det bjöds på fika och tårta till alla förutom mig, Andreas och Moster! Moster hade varit så snäll och gjort lchf fika till oss! En jättegod chokladmousse med hallon och jordgubbar <3  Minisen var på sitt bästa humör och skrattade och pratade massvis till alla(=

På kvällen åkte jag till Sarah en sväng och träffade tjejerna, men åkte hem "redan" vid 10 då tröttheten tog över! Får bli längre nästa gång (=

Nu ligger mini ute i vagnen och sover, skönt att det inte regnar så hon kan sova ute! Det är ju det hon tycker bäst om!  Snart får vi besök av Josefine och kanske Sarah och Alexandra, det visar sig vilka som följer med :) Så Stinis vilar sig inför det så hon är pigg och glad när dom kommer :)

/S

Inga kommentarer: