tisdag 19 juni 2012

Hallå!

Tänkte försöka göra en snabb uppdatering innan mini vaknar :)
Har haft jättefullt upp de senaste dagarna men nu börjar det äntligen lugna ner sig :)

Stinas dop i söndags blev jättebra, dock var hon jääättetrött i kyrkan så lite tårar i slutet blev det! Men vad gör det :)
Hon skötte sig jättebra och var glad hela eftermiddagen i församlingshemmet med! Fick massa fina kommentarer om dukningen och fikat! Verkar som om alla trivdes :)
Stina fick jättefina presenter utav alla! Vi har världens mest underbara familjer och vänner, det är en sak som är säker :)
Mini slocknade innan 21 på söndagen och var bara vaken en timme på 15 timmar:P  Hon var helt slut! Men det blev ju en lång dag, var vid församlingshemmet redan halv 9 och blev inte själva här hemma fören klockan 19!

Igår så vaknade jag och mini med ett ryck halv 8 av byggarbetare som monterade ställningar på våran baksida. De skulle renovera balkongen ovanför oss, det ahd ejag totalt glömt bort.. Det small och hade sig så hela lägenheten skakade. Vi flydde hem till åbytorp och tillbringade hela dagen där istället :)

Idag var dom med här så då flydde vi hem till bästa Alexandra och mös! Nu har dom äntligen åkte härifrån så vi njuter av tystnaden här hemma :)

Kommer ett inlägg senare med alla bilder från dopet! Hinner i ta det nu:)

/S

Inga kommentarer: