måndag 5 mars 2012

Ååh vilken härlig natt det varit :)

Ammade och böt på lillan vid 10, sen sov hon tills 3 då hon ville ha mat och ny blöja igen! Somnade om direkt när hon var klar, i egen säng dessutom, och vaknade igen vid halv 7 för mat och mys!  Vi låg kvar i sängen till 8 och bara gosade, Stinis låg och var klarvaken och mysig :)
Hoppas det fortsätter och att hon vänt tillbaka på dygnet igen!

Nu har Dajja och Petter precis varit här och sagt hejdå! Dom åker till Vietnam i tre veckor, fuskisar! Vi kommer sakna dom massvis och längtar redan tills dom kommer hem igen :)  bruna och fina!

Nu ska vi bara ta det lugnt innan barnmorskan kommer hem hit vid halv 3, lillan ska vägas och ta PKU provet :(  Är inte säkert att mitt mammahjärta kommer klara av när dom sticker henne :( fyy!
Hoppas hon tar med sig vågen också, så vi kan få se om lillan gått ner något sen förlossningen! Annars blir det om ett par dagar :)

Imorgon ska vi in till USÖ igen vid 8 för att kolla så lillans gulsot inte blivit värre, vilket jag tror den har då hon blivit gulare och man ser i ögonen att hon har det nu!  Får se om hon behöver sola lite eller om hon klarar sig :)

Ha en superbra dag /S

1 kommentar:

Sandy sa...

Vad härligt att höra att ni mår bra. Du har verkligen världens vackraste dotter. Ta hand om er! KRAM