onsdag 14 mars 2012

Härliga unge som sover så bra på nätterna  (peppar peppar)..  Somnade vid 10 igår, vaknade vid halv 3 och 7! Sen sov hon till 11 :)  Eftersom jag också somnade runt 10 så har vi en otroligt utvilad mamma idag :D

BVC var här nyss på hembesök! Fick all information och lite nya tider :)  Stinis har fortsatt gått upp bra, närmare 200 g på två dagar igen haha! Hennes kurva pekar raakt uppåt:P  4250g vägen hon nu, knubbisen <3

Nu ska vi strax göra oss iordning för att åka upp till åbytorp en sväng och fika :)  Jag har inte varit ute än idag så det ska bli skönt att komma ut en sväng! 
Men nu håller lillskiten på att vakna, det har sprakat som bara denn i byxorna på henne de senaste minutrarna så det börjar bli dags att byta lite bajsblöja! whoop!

/S

2 kommentarer:

Saz sa...

Skönt att hon sover bra, det bådar gott :) Nellie sov också bra från början och gör det fortfarande. Nu sover hon från 8-9 ungefär till halv 8. :)

Sandy sa...

Jag förstår att du ligger och tittar på henne hela tiden.. Jag mår bara bra. Hon sparkar som bara den nu, nu känner Mange det åsså han tycker de är himla häftigt :) Ja men absolut vill komma och kika på din prinsessa och träffa dig såklart!!!