måndag 9 april 2012

Hallå!

Riktigt dålig uppdatering under helgen, har haft fullt upp varje dag! Men lite bilder har ni fått iallafall :)

I fredags var Josse och Alexandra här en sväng på dagen, pratade och gosade med Stinisen, som vanligt :)
Sen var vi hembjudna till Caroline, Jimmy och barnen på påskmat :)  Vi blev kvar där hela kvällen!  Hugo var lika förtjust i Stina som vanligt, pussade, kramade och mös med henne hela kvällen :)
Vi kom hem vid 10taget och somnade ganska så snabbt, tur var väll det för natten blev jobbig.. Stina har kommit på att det är roligare att powernapa sig igenom dagarna och nätterna, då kan man ju vara vaken med... tokunge!

I lördags åkte vi upp till mormor och morfar, vi kom upp vid 11taget, då var det fika med tårta och massa fikabröd! Sen tog alla en långpromenad runt Grindtorp, mormor hade ordnat en tipspromenad som vi gjorde under tiden :)  Jag kom inte sist iallafall, det är jag stolt över :)
När vi kom tillbaka var alla så hungriga så vi slog igång grillen innan påskbordet, åt lite korv och spelade lite kort! Sen blev det påååskbord, med allt som man kan tänka sig, som vanligt när det gäller mormor :) Suuupergott som vanligt!
   Vi gjorde uttligare en till tävligt som jag ordnat, innan det var dags för efterrätt,  chokladpudding, cheescake, och två olika hemmagjorda glassar!  Vi åkte hem i matkoma, som vanligt!  Och stupade i säng så fort vi kom hem, yttligare en powernap natt väntade:P haha

I går firade vi Jimmy som hade fyllt, men massa fika och mys!
Kvällen tillbringades i åbytorp hos familjen, bingolotto mys stod på schemat :)  Ingen vinst som vanligt men det var trevligt ändå :)

Det var en sammanfattning av helgen iallafall :)  Idag har vi varit ute och gått en timma och nu ska vi börja förbereda inför kvällen då vi får middagsgäster :)

/S

Inga kommentarer: