söndag 22 april 2012

Hej!

Nu har vi precis haft besök av Mathias, Ulrika och lilla Wiggo! Dom hörde av sig igår och ville komma på lite fika idag!  Vi lärde känna dom under föräldrautbildningen och sen låg vi inne på bb samtidigt, deras lille Wiggo kom en månad förtidigt så han föddes en vecka innan Stinisen !
   Jag bakade en snabb "goda kakan" imorse, det går alltid hem när man har bråttom :) och uppskattat blev det med, vi åt nästan upp hela vi 4!  Stinis sov eller var kinkig hela tiden, lille surstina! Wiggo sov och sov haha!

Snart kommer Caroline, Jimmy och barnen och fikar med oss! fika på fika idag, som de flesta dagarna sen Stina kom!
Får se om vilddjuren sitter stilla några sekunder så man hinner få en bild på dom idag, det är lättare sakt en gjort!


Igår så gick vi upp "tidigt" och åkte til barnklädesloppis i församlingshemmet, orkade inte leta reda på dom riktiga fynden utan kom bara därifrån med 3 plagg.. Vi tog vårt pick och pack och åkte till Ikea en sväng istället, Babyvakten hade kommit in på lager igen så vi passade på att köpa den, skönt att ha!  Hann även med en fika innan vi åkte hem till svärförsäldrarna på lunch!
Blev kvar i hällabrottet hela dagen då andreas kusin och han barn kom en sväng!
Stina fick även en dopklänning av sin gammelfarmor, som är över 90 år gammal! Jättefin är den verkligen (bild kommer) (=  Nu ska vi börja planera hennes dop, äntligen!
Sen åkte vi hem lite impulsartat till åbytorp och åt middag där, kom hem vid 22 och då stupade vi i säng, alla 3!

Stina har somnat 23.00 fyra dagar i rad!!! (peppar peppar) Hoppas det håller i sig :)

Puss
/S

Inga kommentarer: