söndag 23 oktober 2011

Glöggen heter blossa...

Oj vilken fart denna helg haft!
Gårdagen var supertrevligt, med massvis med god mat och fika, precis som vanligt! Mormor är en klippa<3 Två promenader i backarna hann vi med också, momor, moster och jag! Stannade till hos mamma och pappa på vägen hem, då dom inte kunde komma upp till mormor för lillasyster fick åka in till akuten där hon tillbringade hela dagen :( Blindtarmen trodde dom... som tur var visade provresultaten bra :)
Kom hem ganska sent så vi var möra!

Idag har Andreas hjälp pappa ute vid nya gården, det skulle fortsättas sätta stolp till de blivande hagarna! JAg och lillasyster fixade lunch och åkte ut till dom också efter ett tag! Blev kvar där under eftermiddagen då mamma också kom! Blir så fint där ute, längtar bara tills hästarna kommer och när stallet står färdigt!
Kul att mamma äntligen får din dröm uppfylld om en egen hästgård med nybyggt stall och hus (även om huset blir ett lite senare projekt)

Ska laga lite middag nu, blir kycklingtortillas i ugn ikväll! Enkelt och förbannat gott (rent utsagt) Annars blir det bara en lugn kväll, har köpt hem en Glögg flaska som ska öppnas ikväll! Kan inte hålla mig längre nu :)
Jag och A dricker minst en flaska i veckan under vintertid så det gäller att vi börjar i tid;)

Nu kurrar magen lite för mycket, vi hörs sen

Puss /S

Inga kommentarer: