söndag 15 januari 2012

Åkte på innebandyn igår, derby mellan kumla och örebro!
Superbra match där favoritkillarna vann! Extra roligt att kolla då :)

På kvällen åkte vio hem till mamma och pappa för mat, gladiatorerna och kortspel! Riktigt lördagsmys blev det :)
Kom hem vid halv 12 typ så då stupade vi i säng, såklart:P

Imorse fick vi ett ryck att åka in till marieberg (mitt andra hem enligt de flesta) för att handla det "sista" till lillan, man blir väll aldrig helt klar, men nu är nääästan alla saker klara på "listan" som vi gjort till henne :) skönt!

På marieberg köpte vi; två tunna mössor, ett par byxor, en filt från h&m, en filt från hemtex, en skallra(Andreas skulle prompt köpa den) och två par pyamasar.. Har säkert glömt något men strunt samma!
Vi åkte förbi Ikea och handlade lite småsaker, som vanligt.. "småsakerna" gick på över 800 kr, så vettesjutton vad vi egentligen köpte:P haha
   Det sista stoppet blev babyproffsen, och där är det faaaaarligt att gå in!  Vi kände att vi hade "sparat" så mycket pengar genom att handla begagnad babyskydd och skötbord så vi unnade oss ett spjälskydd från lundmyr of sweden som vi velat ha länge, och en skötbädd ifrån färg och form (tycker de uppblåsbara från ikea är så hiskeligt fula :P ).. det blev också täcke och kudde till vagnen, en nappflaska och en fårskinnspläd därifrån :)


De är i dyraste laget, betala 1000 kr för dessa när man lika gärna kunde köpa från ikea för 100 kr... Menmen, lillan är värd det finaste :) 


Nu har vi precis ätit middag, blev flygande Jakob idag, enkelt men supergott :) 
Ikväll blir det soffläge och bra film, imorgon väntar besök hos barnmorskan och fortsätta storstädningen här hemma :)

/S

Inga kommentarer: