söndag 29 januari 2012

Blev en sväng till Lager 157 idag, kom dock hem med mer kläder till moster och mamma än till mig själv.. Men det kanske var lika bra det?!
Vi åkt till hällabrottet och fikade en sväng. Provade också ifall vi fick in både vagnen och ha kvar Willes hundbur i bilen samtidigt.. Det saknades 3 j'vla centimeter.. Det gick om man tog bort ena bakhjulet på vagnen och som tur var är det superenkelt att göra det, bara ett litet knapptryck! Så så får det blir.. Wille kommer inte åka med varje gång vi ska åka någonstans heller och hand bur är så lätt att fälla ihop utanm att behöva ta bort den så:)  Skönt att veta det!
   Andreas ville provmontera babyskyddet med, såhan vet hur han ska sätta det när det är dags säger han.. Han tror nämligen förlossningen kommer dra igång inom de närmaste 2 veckorna:P  (hoppas kan man ju)

Nu på kvällen har vi haft besök av Moster och hennes karl, dom var kortspelssugna och såklart säger inte vi nej till det :) Blev bara en liten stund då alla var trötta (eller iallafall jag och Moster) och då har det en förmåga att spåra ur litegrann ;)  Mycket skratt blev det iallafall, som vanligt!!!


Imorgon kommer mormor hit klockan 9, vi ska tydligen "organisera" i köket haha!  Hon tycker jag och Andreas har alldeles förmycket saker så nu ska det rensas:P
Jag ska till barnmorskan klockan 10 så då blir hon själv här hemma en timma, Herregud! hahaha

Ha en skön kväll
/S

Inga kommentarer: